VÅRE MENYER
Menyene våre er stadig i endring avhengig av årstid og tilgangen på råvarer. Her finner du sesongens menyer, samt alle andre menyer og priser.
Faste menyer
Høstmeny 2024**. . .**
Lettrøkt ørret - Fennikelsalat, syltede neper, marinert ørretrogn og friske urter (F, Su)
Flatbiff av hjort - Timian og einer. Kremet skogsopp, syltet stjerneløk og sautert grønnkål. Pommes anna og skogsbærglace (M, Su, Se)
Krydderbakt Hardangereple - Rørosrømme, eplechips og financier (M, Gh, Mandel)
Pris: 549,- pr. person
Om man ønsker flere retter kan vi tilby dette på forespørsel
Honnorar til kjøkkenpersonell er ikke inkludert
Andre menyer og priser
Buffeter høst 2024**. . .**
Middelhavsbuffet
Vellagret manchego og fennikelsalami fra Tind (M)
Spansk bondeomelett med pimentos og syltet rødløk (E, M, Su)
Salat Nicoise med klippfisk, egg og aspargesbønner (F, E)
Salat “Caponata” med grillede grønnsaker, kapers, pinjekjerner og sultanarosiner (Nø)
Marinerte oliven og artiskokker (Su)
Pasta, hjemmelaget pesto, mozzarella og småtomater (GH, M, Nø)
Kylling lårfilet med chili, sitron og persille - varm (Se, Su)
Polpette al finocchio - varm (Se)
Hvitløkstekte småpoteter med chorizo - varm
Foccacia, aioli og smør (GH, E, M, Se)
Pris: 549,- pr. person
All around the world 2.2
Laksemousse med ramsløk og sitron. Syrlig pepperotdressing og friske urter (F, M, E)
Sashimi av ørret med soyaperler, ristet sesam, vårløk og koriander (F, So, Ses)
Gravet kveite med dillemulsjon, syltet eple og reddik (F, E, Se)
Potetsalat med mynte, chili, persille og sitron
Vitello tonnato. Filet av kalv med tunfiskdressing, kapers, parmesan og friske urter (E, F, Se, M)
Grillet hjertesalat med røkt majones, solsikkekjerner og syltet rødløk (E, Se, Su)
Salat med krydderbakte rotfrukter, muhamarradip og karse (Nø)
Hoisin glasert nakke av svin. Syltede grønnsaker og peanøtter - varm (GH, Su, So, Nø, Ses)
Køfte av lam, tomatsaus og tzatziki - varm (M, Su)
Ovnsbakt søtpotet med lime og chili - varm
Surdeigsbrød, smør og aioli (GH, M, E)
Pris: 589,- pr. person
Dessert
Pannacotta - Skogsbærkompott og havrecrumble (M, GH)
Pris: 89,- pr. porsjon
Sjokoladeterte - Havtorn og hasselnøttkrokan (E, M, GH, Nø)
Pris: 99,- pr. porsjon
Solbærmousse - Karamellisert melk, mørk sjokolade og solbærcrisp (E, M)
Pris: 99,- pr. porsjon
Prisene på buffetene er for minimum 10 personer, og er oppgitt med 15% mva. Om man skulle ønske serveringspersonell eller kokker, vil mva. beløpet øke til 25%.
Inkluderer ikke levering av mat eller henting av utstyr
Allergener
Sk= Skalldyr, E= Egg, Se= Sennep, F= Fisk, M= Melk, Su= Sulfitter, Nø= Nøtter, Sel= Selleri, GH= Gluten fra hvete, GR= Gluten fra rug, GB= Gluten fra bygg, So= Soya, Ses= Sesam
Selskapsmenyer høst 2024 . . .
Meny 1
Salat av Hitra-krabbe - Røkt ramsløkmajones, reddiker, sprøtt rugbrød og sitrusperler (Sk, E, Se, Gh, Gr)
Bryst av gårdsand - Kongeøstersopp, karamellisert sellerikrem og syltede gulrøtter. Pommes anna med eple og timian. Rødvinsglace (M, Su, Sel, Se)
Hvit sjokoladekrem - Syltede kirsebær, sprø havre og laurbær (M, Gh)
Pris: 675,- pr. person
Meny 2
Sitrus- og fennikelgravet kveite - Kjernemelk, dillolje, eple og puffet bygg (M, Gb, F)
Duo av lam - Ristede kantareller, grønnkålchips og glaserte rødbeter. Potetkrokett med estragon og dijonsennep. Urteglace (M, Se, Su)
Yoghurt- og vaniljemousse - whiskeymarinerte multer, sprø marengs og hasselnøtter (M, E, Hasselnøtt)
Pris: 695,- pr. person
Meny 3
Tartar av okse - Steinsoppmajones, speket eggeplomme, sprø jordskokk og løpstikke (E, Se)
Pannestekt filet av breiflabb - Safranrisotto, grillet broccolini og røkt selleri. Blåskjell og urtesjy (F, M, Sel, Blø, Su)
“Plommer x3” - Lun plommekake av norske plommer, syltede plommer og rømmekrem med plommesirup og vanilje (Gh, E, M)
Pris: 695,- pr. person
Om du ønsker flere retter kan vi tilby dette på forespørsel
I tillegg til menyprisen tilkommer honnorar til kokk
Alle våre priser finner du nederst på denne siden
Alle våre tjenester og priser:
Levering av mat: 460,-
Henting av utstyr: 460,-
Maten kan også hentes hos oss på i Gårdsveien 6 i Oslo. Vi leverer den da ferdig varmet i termokasse. Utstyret kan leveres tilbake samme sted. Prisene gjelder for Oslo.
Allergier
Menyen har allergener i parentes. Ta gjerne kontakt ved ytterligere behov.
Betaling:
Betaling skjer via faktura som sendes ut i etterkant
Priser
Alle prisene er oppgitt med 15% mva. Om man skulle ønske serveringspersonell eller kokker, vil mva. beløpet øke til 25%.
Drikke . . .
Kaffe/te pr. kopp: 39,-
Kaffe/te pr. person: 69,-
Mineralvann 0,5L: 39,-
Isbiter: pris på forespørsel
Mat . . .
Dagens middag: 219,- pr. porsjon
Snitter: 189,- pr. kuvert (5 enheter)
Luksussnitter: 249,- pr. kuvert (5 enheter)
Ukens kake: 49,- pr. porsjon
Spesiallaget kake: pris på forespørsel
Ukens bakst: 39,- pr. porsjon
Personell . . .
Priser på personell er eks. mva.
Servitører: 585,- pr. time (min. 5 timer)
Oppvask: 585,- pr. time (min. 5 timer)
Rydding av lokaler: 585,- pr. time (min. 2 timer)
Oppdekking av lokaler: 585,- pr. time (min. 2 timer. Inkl. ikke utstyr)
Låsevakt: 2500,-
Hovmester: 685,- pr. time (min. 5 timer)
Kokk: 685,- pr. time (min. 5 timer)
Utstyrleie . . .
Duker: 220,- pr. duk
Bestikk og stentøy: etter avtale
Kaffetrakter: 650,- pr. dag inkl. to kanner
Kaffekanner: 250,- pr. dag
Termokasser: 50,- pr. dag
Annet: Avfallshåndtering: 250,- pr. sekk